Image

VD-bloggen

Några veckor in på det nya året kan vi konstatera att det är fortsatt mycket att göra och att det ser bra ut de närmaste månaderna.

    Vi ser över vår organisation och förstärker med 3 nya medarbetare. Sixten Andersson kommer att gå i pension till sommaren och vi har därför anställt Tony Laakkonen som hans efterträdare. Tony är 43 år och har jobbat med kundservice/innesälj i stort sett i hela sitt arbetsliv.

Petra Landberg kommer att gå vidare till nya uppgifter inom Lideco och jobba närmare försäljning/marknad som marknadskoordinator. Petras efterträdare heter Claes Martinsson och är 48 år. Claes har lång erfarenhet som verktygsmakare.

I vår produktion började Jonas Rönnfalk i januari och han börjar redan bli varm i kläderna. Jonas är 29 år och kommer framför allt att köra flerop och trådgnist.

Med dessa förändringar är jag trygg i att vi både kommer att kunna behålla och utveckla nuvarande kundservice framöver.

Det kommer en hel del nya produkter och andra nyheter under året.

  • Bland annat levererar MATE nu hållare för QCT insatser för långa A- och B-stationer
  • KALLER kategoriserar sina gasfjädrar i 4 olika grupper. De heter Recommended, Additional, Advanced och Replacement. Recommended är valet för bästa leveranstid och pris, Replacement är artiklar som fasas ut. Advanced är ”problemlösare” och Additional är övriga gasfjädrar. Vi kommer under våren att informera ytterligare om dessa kategoriseringar.

Reservera 23-24 maj i kalendern, då vi tillsammans med Strömsholmen kommer att arrangera KALLER-dagarna i Tranås. Separat inbjudan kommer.


Peter Nilsson
2018-02-21


[stäng]