Image

VD-bloggen

Första advent har passerat och julen närmar sig med stormsteg. Ännu lyser snön med sin frånvaro i Dalstorp, men förhoppningsvis hinner det bli lite kallare och kanske komma lite snö till jul.


Det finns i alla fall konstsnö och skidspåren i Ulricehamn erbjuder jättefina träningsmöjligheter. Snöproduktionen hittills verkar ha tryggat Världscuptävlingarna i slutet av januari då världseliten visar upp sig igen. Det var en fantastisk folkfest 2017 med 60 000 besökare och vi hoppas på samma upplevelse igen.

I år ställer Lideco upp med ett lag i företagsstafetten dagen innan de ”riktiga” tävlingarna. Det blir en prestigekamp mellan företagen i trakten.

Det varit en intensiv höst med många utbildningar hos våra kunder och vi har både besökt mässor och själva ställt ut på Elmia Subcontractor. Det känns att det är bra fart i produktionen i landet och marknaden ser positiv ut en bra bit in i 2019. Det är alltid kul och spännande att vid årsskifte stämma av och blicka framåt.

 

Gå gärna in på vårt konto facebookkonto och gilla/följ oss https://www.facebook.com/lideco.se/

 

Vi har som vanligt öppet alla arbetsdagar ifall det finns behov av leveranser under mellandagarna.

 

Tack alla medarbetare för ett fantastiskt arbete under året och ett stort tack till alla kunder som har gett oss förtroende att leverera!

 

God Jul och ett Gott Nytt År!

Peter Nilsson
2018-12-12


[stäng]