Image

VD-bloggen

Vilken härlig sommar det har varit! Det har blivit många bad och fina grillkvällar.

Det är skönt att koppla av några veckor och tänka på lite annat. Men det är också kul att komma tillbaka till jobbet och träffa arbetskamrater och börja planera för hösten.

 

Lagom till semestern så gick Birger i pension efter 20 år på lideco och det känns lite konstigt att börja jobba och att inte Birger är på plats.

Men jag kan istället hälsa 2 nya medarbetare välkomna till Lideco. Imad Elhalabi kommer att jobba i vår produktion och Ulrik Sigfridsson kommer att jobba med försäljning.

 

Under sommaren har vi haft glädjen att fira Anders Josefsson (lageransvarig) och Niclas Älmefur (Gruppledare innesälj) som har varit anställda i 25 år på Lideco. Stort tack för ert engagemang under åren!

 

Inom kort kommer vi att presentera lite nyheter i form av nya produkter och nya effektivare hjälpmedel.

 

Vi fördjupar vårt hållbarhetsarbete och deltar i ett projekt som leds av Rise och går under namnet ”Den cirkulära leverantörskedjan”. Projektet går ut på att försöka hitta framtidens hållbara affärsmodeller.

 

Andelen e-handelsorder och orderimport ökar konstant och vi jobbar vidare med förenklingar som vi kommer att presentera framöver. Du har väl testat vår e-handel eller orderimport av stycklistor?

 

Gå gärna in på vårt facebook-konto och gilla/följ oss https://www.facebook.com/lideco.se/


Peter Nilsson
2019-08-19


[stäng]