Image

VD-bloggen

Sommartider Hej Hej……….

 

Efter en intensiv och rolig vår är det redan sommar och semestertider med möjlighet att fylla både knoppen och kroppen med ny energi.

Har du behov av leveranser under sommarmånaderna är det inga problem då vi har bemanning på kontor, lager och produktion hela sommaren.

 

Vi jobbar just nu för fullt med att slutföra några spännande projekt som vi kommer att presentera efter sommaren. Det blir både nya produkter, nya tjänster och ny personal.

 

Lagom till midsommar avslutade vi ett friskvårdsprojekt där målet var att genomföra minst 3 aktiviteter i veckan a´30 minuter under 15 veckor. Engagemanget har varit stort och vi nådde tillsammans det uppsatta målet.

Som en morot utöver eget välbefinnande, beslutade vi att skänka 250:-/deltagare till årets mål i Agenda 2030.  Totalt blir det 4250:- till  ”Hav och marina resurser”. Vi har också genomfört föreläsningar om kost och motion vid 2 tillfällen. I höst tar vi nya tag med en ny utmaning!

 

Vi fördjupar vårt hållbarhetsarbete och deltar i ett projekt som leds av Rise och går under namnet ”Den cirkulära leverantörskedjan”. Projektet går ut på att försöka hitta framtidens hållbara affärsmodeller.

 

Andelen e-handelsorder och orderimport ökar konstant och vi jobbar vidare med förenklingar som vi kommer att presentera framöver. Du har väl testat vår e-handel eller orderimport av stycklistor?

 

Gå gärna in på vårt Facebook konto och gilla/följ oss https://www.facebook.com/lideco.se/

 

Jag vill önska alla medarbetare, kunder och leverantörer en riktigt skön och avkopplande sommar!

 

Peter Nilsson
2019-06-25


[stäng]