Image

VD-bloggen

Vilken fantastisk sommar vi har upplevt. Det varma vädret har gjort att det har känts som semester även under tiden man har jobbat. Men nu har hösten kommit och vi får se vad den bär med sig.

 

Det var lite konstigt att börja jobba efter semestern då Sixten inte är kvar på Lideco eftersom han pensionerade sig till midsommar. Vi saknar honom såklart och även om pensionärer brukar ha ”fullt upp” hoppas vi att han hinner hälsa på någon gång.

 

Det blir en händelserik höst med bl.a. många gasfjäderutbildningar i landet och med deltagande på Euroblech i Hannover och Elmia Subcontractor i Jönköping. Det kommer en hel del nya produkter och lite annat smått och gott som jag återkommer med.

 

Lideco har öppnat ett facebook konto, där ni kan följa oss och få reda lite på vad som är på gång. Det kommer också att bli presentationer av vår personal, företagsaktiviteter, lediga jobb m.m. Gå gärna in på vårt konto och gilla/följ oss. https://www.facebook.com/lideco.se/

 

Vi har uppdaterat Månadens Fråga på vår hemsida. Tidigare hade vi Ja och Nej frågor, men har nu gått över till en bedömningsmodell med 5 olika nivåer. Hjälp oss att bli bättre och fyll i era svar!

Peter Nilsson
2018-08-29


[stäng]