Image

VD-bloggen

Oj vad tiden springer iväg... vi är redan en bit in på 2019!
Världscupen i längdåkning har nyligen genomförts i Ulricehamn och det blev en lika stor succé som för 2 år sedan. Jag är så imponerad av entrepenörerna som drog igång projektet och såg möjligheterna. idag är det den tävling som världseliten själva hyllar som säsongens höjdpunkt. Det arbete och engagemang från alla delaktiga smittar av sig och vi ser alla att allt är möjligt om man vill.

Precis som organisationen runt världscupen försöker vi på Lideco alltid att göra saker lite bättre än tidigare och vi tar tacksamt emot era tankar om vad som kan förbättras. Vi har en hel del ideér och tankar men det är ju du som kund som vet exakt vad du vill ha hjälp med. Mejla gärna dina förslag till min adress peter.nilsson@lideco.se


2018 blev omsättningsmässigt ett rekordår och vi hoppas att 2019 fortsätter i samma takt. Vi gläds att samtliga varumärken ökade under förra året och jag tycker att det är speciellt roligt att försäljningen av spännare har växt så kraftigt och att Kukamet har blivit ett etablerat varumärke på den svenska marknaden.


Vi fortsätter att utveckla vår produktion och i slutet av förra året fick vi vår nya trådgnist och nyligen installerades en starthålsgnist.


I höstas tog vi steget in i Norge och representerar där KALLER, FIBRO och MOELLER.


Andelen e-handelsorder och orderimport ökar konstant och vi jobbar vidare med förenklingar som vi kommer att presentera under våren.
Du har väl testat vår e-handel?


Gå gärna in på vårt facebookkonto och gilla/följ oss
https://www.facebook.com/lideco.se/

 

Peter Nilsson
2019-01-30


[stäng]